Docent Economie, (1e graads, 0,6 fte)

Functieomschrijving

Krijg jij een glimlach op je gezicht als je leerlingen uitleg geeft over conjuncturen en duurzaam ondernemen? Vind je het leuk om deze kennis over te dragen aan de leerlingen? Goed dat je dit leest! Het Nieuwe Eemland heeft namelijk per 1 augustus aanstaande een vacature voor een eerstegraads docent (bedrijfs)economie.


Wat ga je doen?

Je legt op een enthousiaste wijze het vak uit en weet de leerlingen hierbij te binden en te boeien. Verder coach en begeleid je de leerlingen die moeite hebben met een bepaalde stof. Samen met je collega’s stel je een onderwijsleerplan op. Hierbij kun je samen bepalen wat de leerlingen het komende jaar moeten leren, welke methode en boeken je gebruikt en hoe vaak en wanneer de lesstof wordt getoetst. Kortom, veel eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Tot slot informeer je ouders op de ouderavonden over de leerresultaten en het gedrag van hun kind.


Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris volgens inschaling van de cao VO.
  • Vaste 13e maand.
  • Persoonlijk opleidingsbudget.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Deelname aan het fietsenplan.
  • 3 maanden vakantie per jaar!


Waar kom je te werken?

Het Nieuwe Eemland is een middelbare school gevestigd in een prachtig rijksmonument aan de Daam Fockemalaan in Amersfoort. Hier wordt lesgegeven aan 1100 leerlingen die onderwijs volgen op mavo-, havo-, vwo- en gymnasiumniveau.

Op Het Nieuwe Eemland werken ongeveer 130 medewerkers om onze leerlingen iedere dag van goed onderwijs te voorzien of om hierin te ondersteunen.


Door de informele sfeer binnen de school loop je gemakkelijk bij je collega’s naar binnen om iets te vragen of om een praatje te maken. Daarnaast houden wij van gezelligheid en vinden wij teamverbanden belangrijk. Als nieuwe medewerker word je goed begeleid en ingewerkt door een toegewezen coach. Zo zorgen we er samen voor dat jij je snel thuis voelt op onze school!


Wie zoeken wij?

Je hebt een gestructureerde manier van werken en gaat doelgericht aan de slag met de leerlingen. Je weet wat de ontwikkelingen zijn binnen jouw vakgebied en bent didactisch en pedagogisch sterk. Je past nieuwe inzichten gemakkelijk toe in de praktijk. Daarnaast voldoe je aan onderstaande kenmerken:

  • Je hebt een eerstegraads bevoegdheid economie;
  • Je bent beschikbaar voor 0,6 fte.


Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 27 mei aanstaande via onderstaande solliciteer button.

Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Tessa van Drie.

Functievereisten

.