Docent Engels (1e graads, circa 0,85 fte)

Functieomschrijving

Ben jij iemand die leerlingen kan meenemen in de lesstof? Kent de Engelse taal voor jou geen geheimen? Goed dat je dit leest! Het Nieuwe Eemland is namelijk per 1 augustus op zoek naar een eerstegraads Docent Engels.


Wat ga je doen?

Als docent Engels verzorgt de lessen voor de leerlingen van het gymnasium, vwo, havo en mavo. Je legt op een enthousiaste wijze het vak uit en weet de leerlingen hierbij te binden en te boeien. Verder coach en begeleid je de leerlingen die moeite hebben met een bepaalde stof. Samen met je collega’s stel je een onderwijsleerplan op. Hierbij kun je samen bepalen wat de leerlingen het komende jaar moeten leren, welke methode en boeken je gebruikt en hoe vaak en wanneer de lesstof wordt getoetst. Kortom, veel eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Tot slot informeer je ouders op de ouderavonden over de leerresultaten en het gedrag van hun kind.


Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris volgens inschaling van de cao VO.
  • Vaste 13e maand.
  • Persoonlijk opleidingsbudget.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Deelname aan het fietsenplan.
  • 3 maanden vakantie per jaar


Waar kom je te werken?

Het Nieuwe Eemland is een middelbare school gevestigd in een prachtig rijksmonument aan de Daam Fockemalaan in Amersfoort. Hier wordt les gegeven aan 1100 leerlingen die onderwijs volgen op mavo, havo, vwo en gymnasium niveau. Op Het Nieuwe Eemland werken ongeveer 130 medewerkers om onze leerlingen iedere dag in goed onderwijs te voorzien of om hierin te ondersteunen.


Door de informele sfeer binnen de school loop je gemakkelijk bij je collega’s naar binnen om iets te vragen of om een praatje te maken. Daarnaast houden wij van gezelligheid en vinden teamverbanden belangrijk. Als nieuwe medewerker wordt je goed begeleid en ingewerkt door een toegewezen coach. Zo zorgen we er samen voor dat jij je snel thuis voelt op onze school!


Wie zoeken wij?

Je hebt een gestructureerde manier van werken en gaat doelgericht aan de slag met de leerlingen. Je weet wat de ontwikkelingen zijn binnen jouw vakgebied en bent didactisch en pedagogisch sterk. Je past nieuwe inzichten gemakkelijk toe in de praktijk. Daarnaast voldoe je aan onderstaande kenmerken:

  • Je hebt een eerstegraads bevoegdheid Engels.
  • Je bent circa 0,85 fte beschikbaar (het is ook mogelijk om op een deel van de vacature te solliciteren).


Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 14 mei aanstaande via onderstaande solliciteer button.


Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Tessa van Drie.

Functievereisten

.