Docent natuurkunde (2e graads 0,8 fte)

Functieomschrijving

Word jij blij als je het gaat over de wetenschap van materie, straling, kracht, evenwicht, licht en geluid? En wil je leerlingen kennis laten maken met de wereld van natuurkunde? Welkom bij het Element! Wij hebben per 1 augustus aanstaande een vacature voor een tweedegraads docent natuurkunde. 

 

Wat ga je doen?

Jij als docent natuurkunde verzorgt de lessen voor de leerlingen die leren voor beroepen in de zorg, techniek, horeca en handel. Je legt op een enthousiaste wijze het vak uit en weet de leerlingen hierbij te binden en te boeien. Verder coach en begeleid je de leerlingen die moeite hebben met een bepaalde stof. 
Samen met je collega’s stel je een onderwijsleerplan op. Hierbij kun je samen bepalen wat de leerlingen het komende jaar moeten leren, welke methode en boeken je gebruikt en hoe vaak en wanneer de lesstof wordt getoetst. Kortom, veel eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Tot slot informeer je ouders op de ouderavonden over de leerresultaten en het gedrag van hun kind.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een marktconform salaris volgens inschaling van de cao VO.
 • Vaste 13e maand.
 • Uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Persoonlijk opleidingsbudget.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Deelname aan het fietsenplan.
 • 3 maanden vakantie per jaar!

 

Waar kom je te werken?

Het Element is één van de vier vestigingen van het Meridiaan College in het centrum van Amersfoort. Tijdens de lunchpauze ben je samen met je collega's dus binnen een paar minuten in de prachtige binnenstad!

Het Element biedt ondernemend en uitdagend beroepsonderwijs aan en het opleiden van vakmensen middels maatwerk, verantwoordelijkheid en gedegen onderwijs staat centraal. De school werkt nauw samen met verschillende mbo-instellingen in Amersfoort.

Het Element lijkt een hele grote school. Toch voel je je snel veilig en vertrouwd . Dat komt omdat wij vertrouwen, samenwerken, sfeer en waardering heel belangrijk vinden. Want als jij je fijn voelt, kun je jouw talenten goed ontwikkelen.


Wie zoeken wij?

Je bent een docent die buiten de lesstof om kan werken en maakt daardoor de lesstof extra interessant voor de leerlingen. Je maakt gemakkelijk contact met kinderen en weet ze geboeid te houden in je lessen. Door jouw goede planvaardigheden ga je gestructureerd en doelgericht met de leerlingen aan de slag.

 • Je hebt ervaring als docent natuurkunde
 • Je bent tweedegraads geschoold.
 • Je hebt ervaring in het vmbo en aansluiting met de doelgroep.
 • Het vernieuwde vmbo is jou niet vreemd.
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

 

Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 22 mei aanstaande via de onderstaande solliciteer button. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen door te bellen naar Karin Friele, HR Medewerker: 033-4728203.

Vereisten

.