Docent Natuurkunde (2e graads, circa 0,7 fte)

Functieomschrijving

Kun jij de leerlingen laten zien dat ze overal in aanraking komen met Natuurkunde? Kun jij onderwerpen als krachten en massa's in de praktijk brengen om leerlingen op deze manier enthousiast te krijgen? Goed dat je dit leest! Het Nieuwe Eemland heeft per 1 augustus aanstaande een vacature voor een tweedegraads docent natuurkunde.


Wat ga je doen?

Je legt op een enthousiaste wijze het vak Natuurkunde uit en weet de leerlingen hierbij te binden en te boeien. In de eerste en tweede klassen zal je het vak Science geven. 


Verder coach en begeleid je de leerlingen die moeite hebben met een bepaalde stof. Je zorgt voor een interessant en uitdagend lesprogramma voor je leerlingen. Je overlegt regelmatig met je collega’s van de sectie en het team hoe het onderwijs zich verder kan ontwikkelen. Kortom, veel eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Je informeert ouders op ouderavonden over de leerresultaten en het gedrag van hun kind. Jouw inspiratie voor de lessen haal je uit de dagelijkse praktijk.


Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een marktconform salaris volgens inschaling van de cao VO.
 • Vaste 13e maand.
 • Persoonlijk opleidingsbudget.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Deelname aan het fietsenplan.
 • 3 maanden vakantie per jaar!


Waar kom je te werken?

  Het Nieuwe Eemland is een middelbare school gevestigd in een prachtig rijksmonument aan de Daam Fockemalaan in Amersfoort. Hier wordt les gegeven aan 1100 leerlingen die onderwijs volgen op mavo, havo, vwo en gymnasium niveau.


  Op Het Nieuwe Eemland werken ongeveer 130 medewerkers om onze leerlingen iedere dag in goed onderwijs te voorzien of om hierin te ondersteunen. Door de informele sfeer binnen de school loop je gemakkelijk bij je collega’s naar binnen om iets te vragen of om een praatje te maken. Daarnaast houden wij van gezelligheid en vinden teamverbanden belangrijk. Als nieuwe medewerker wordt je goed begeleid en ingewerkt door een toegewezen coach. Zo zorgen we er samen voor dat jij je snel thuis voelt op onze school!


  Wie zoeken wij?
  Je bent een docent die gemakkelijk kan differentiëren in de onderbouw. Je typeert jezelf als een coachende docent en vind het prettig om gestructureerd te werk te gaan. Je bent als onderwijsprofessional op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied (vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch) en past nieuwe inzichten toe in de praktijk. Verder voldoe je aan onderstaande kenmerken:

  • Je hebt een tweedegraads bevoegdheid in Natuurkunde;
  • Je bent beschikbaar voor circa 0,7 fte (het is ook mogelijk om op een deel van de vacature te solliciteren).


  Kom je bij ons werken?

  Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 17 mei aanstaande via onderstaande solliciteer button.


  Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Tessa van Drie.  Functievereisten

  .