Docent Nederlands (1e graads, 0,6 fte) - vervanging

Functieomschrijving

Ben jij iemand die leerlingen kan meenemen in de lesstof? Houd je ervan om te spelen met de Nederlandse taal? Wil je daarnaast ook jezelf als docent blijven ontwikkelen? Dan hebben wij een baan voor jou! Het Nieuwe Eemland heeft namelijk per 1 augustus een vacature voor eerstegraads docent Nederlands. Het betreft een vacature ter vervanging voor langdurig ziekteverlof.

Wat ga je doen?

Je legt op een enthousiaste wijze het vak Nederlands uit aan de leerlingen en je weet ze hierbij te binden en te boeien. Verder coach en begeleid je de leerlingen die moeite hebben met een bepaalde stof. Je zorgt voor een interessant en uitdagend lesprogramma voor je leerlingen. Je overlegt regelmatig met je collega’s van de sectie en het team hoe het onderwijs zich verder kan ontwikkelen. Kortom, veel eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Tot slot informeer je ouders op ouderavonden over de leerresultaten en het gedrag van hun kind. Jouw inspiratie voor de lessen haal je uit de dagelijkse praktijk.


Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris volgens inschaling van de cao VO (afhankelijk van je ervaring). 
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8%.
  • Persoonlijk opleidingsbudget.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Deelname aan het fietsenplan.
  • 3 maanden vakantie per jaar!


Waar kom je te werken?

Het Nieuwe Eemland is een middelbare school gevestigd in een prachtig rijksmonument aan de Daam Fockemalaan in Amersfoort. Hier wordt les gegeven aan 1100 leerlingen die onderwijs volgen op mavo, havo, vwo en gymnasium niveau. Op Het Nieuwe Eemland werken ongeveer 130 medewerkers om onze leerlingen iedere dag in goed onderwijs te voorzien of om hierin te ondersteunen.


Door de informele sfeer binnen de school loop je gemakkelijk bij je collega’s naar binnen om iets te vragen of om een praatje te maken. Daarnaast houden wij van gezelligheid en vinden teamverbanden belangrijk. Als nieuwe medewerker word je goed begeleid en ingewerkt door een toegewezen coach. Zo zorgen we er samen voor dat jij je snel thuis voelt op onze school!

Wie zoeken wij?

Je typeert als coachende docent en vindt het prettig om te werken in de onderbouw. Je bent als onderwijsprofessional op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied (vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch) en verleden tijd nieuwe inzichten teen in de praktijk. Daarnaast ben je:

  • Eerstegraads docent Nederlands;
  • 0,6 fte beschikbaar.


Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 17 mei aanstaande via onderstaande solliciteer button.


Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Tessa van Drie.Functievereisten

.