Docent Nederlands 2e graads 0,5-0,7 fte (vervanging)

Functieomschrijving

Ben jij iemand die leerlingen kan meenemen in de lesstof? Houd je ervan om te spelen met de Nederlandse taal? Wil je daarnaast ook jezelf als docent blijven ontwikkelen? Dan hebben wij een baan voor jou! Het Nieuwe Eemland heeft namelijk per het nieuwe schooljaar 2020 tot en met 31 januari 2021 een vacature voor Docent Nederlands! Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging.


Wat ga je doen?

Je legt op een enthousiaste wijze het vak Nederlands uit aan de leerlingen en je weet ze hierbij te binden en te boeien. Verder coach en begeleid je de leerlingen die moeite hebben met een bepaalde stof. Je zorgt voor een interessant en uitdagend lesprogramma voor je leerlingen. Je overlegt regelmatig met je collega’s van de sectie en het team hoe het onderwijs zich verder kan ontwikkelen. Kortom, veel eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Tot slot informeer je ouders op ouderavonden over de leerresultaten en het gedrag van hun kind. Jouw inspiratie voor de lessen haal je uit de dagelijkse praktijk. Je geeft les aan de onderbouw in zowel de mavo, havo als de vwo.


Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris volgens inschaling van de cao VO (afhankelijk van je ervaring).
  • vaste eindejaarsuitkering van 8%.
  • Persoonlijk opleidingsbudget.
  • Reiskosten.
  • Deelname aan het fietsplan.


Waar kom je te werken?

Het Nieuwe Eemland is een school voor gymnasium, vwo, havo en mavo. De school heeft 1100 leerlingen en 110 medewerkers in een rijksmonument aan de Daam Fockemalaan. De rustige omgeving zorgt voor een goed onderwijsklimaat. Grootte, ligging en alle faciliteiten op een locatie maken de school tot een veilige leeromgeving.

Tijdens de middagpauze kun je samen met je collega's een heerlijke wandeling maken in de mooie omgeving, van een lekkere kop koffie drinken in de moderne medewerkersruimte. De collega's van de sectie Nederlands staan te springen om hun nieuwe collega te mogen verwelkomen!


Wie zoekt wij?
Je typeert als coachende docent en vindt het prettig om te werken in de onderbouw. Je bent als onderwijsprofessional op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied (vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch) en verleden tijd nieuwe inzichten teen in de praktijk. Daarnaast ben je:

  • Tweede Tweedegraads docent Nederlands;
  • 0,5 tot 0,7 fte met ingang van het nieuwe schooljaar.


Kom je bij ons werken?

Enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 26 augustus via de onderstaande solliciteer knop. Voor vragen kun je natuurlijk contact met ons opgenomen. Mail je vraag naar Tessa van Drie, HR Medewerker: t.van.drie@hetnieuweeemland.nl.

Vereisten

.