Docent wiskunde, tweedegraads, 0,8 - 0,9 fte.

Functieomschrijving

Met ingang van 28 maart 2022 willen wij graag met jou gaan samenwerken! Vooral als jij de kunst beheerst om leerlingen het nut van het vak wiskunde duidelijk te maken en ze op enthousiaste én passende wijze naar goede resultaten weet te brengen.


Wat ga je doen?

Als docent wiskunde, tweedegraads, heb je bij ons een gevarieerde baan. Je geeft namelijk lessen aan de leerlingen van mavo, zowel onder- als bovenbouw, en aan de leerlingen van vwo.

Je geeft activerend en motiverend les, waardoor leerlingen het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. Door leerlingen inzicht te geven in leerstijlen en -strategieën stimuleer je hen zorg te dragen voor het eigen leerproces: je leert ze leren. Deze wijze van lesgeven geef je fysiek maar met online lessen via Teams kun je zo nodig ook uit de voeten.

Je bent lid van het mavoteam én de vakgroep wiskunde. De vakgroepgenoten werken hecht met elkaar samen; het (les)materiaal wordt met elkaar gedeeld en ondersteuning wordt geboden.


Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconforme salaris volgens inschaling CAO vo
  • Vaste 13e maand.
  • Een tijdelijke aanstelling van een jaar met een mogelijkheid tot verlenging.
  • Persoonlijk opleidingsbudget.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Deelname aan het fietsenplan.
  • Schoolvakanties vrij.


Waar kom je te werken?

’t Hooghe Landt is een school voor voortgezet onderwijs met twee vestigingen in Amersfoort: de Trompetstraat en de Parelhoenstraat. Hier wordt lesgegeven aan leerlingen van mavo, havo, vwo en het technasium.

Bij ’t Hooghe Landt zul jij je snel thuis voelen. Wij vinden dit voor zowel onze medewerkers als de leerlingen heel belangrijk. Dit doen wij door een goede leer- en leefomgeving te creëren, waarbij de begrippen herkenbaarheid en gekend worden centraal staan. Een belangrijk begrip binnen ’t Hooghe Landt is talent. Iedereen heeft talent; ook jij! Wij bieden de kans en uitdaging om je talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Als school hechten we een sterke waarde aan actieve betrokkenheid van zowel leerlingen als ouders. We kunnen pas een echt goede leer- en leefomgeving zijn als iedereen zich betrokken voelt bij alles wat er gebeurt. Daarom worden beslissingen zoveel mogelijk genomen in of na overleg met anderen. Zo wordt er regelmatig overleg gevoerd met leerlingen in de leerlingenraad en met ouders in de oudervereniging.


Wie zoeken wij?

Als docent wiskunde ben je gewend om snel te schakelen en je kunt je snel dingen eigen maken. Met de leerlingen ga je gestructureerd en doelgericht aan de slag. Je denkt niet in kaders maar in mogelijkheden. Je bent ICT vaardig. Je bent als onderwijsprofessional op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied (vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch) en je past nieuwe inzichten toe in de praktijk. Verder ben je minimaal in het bezit van tweedegraads bevoegdheid.


Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 26 februari via onderstaande solliciteer button. Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Jos Noordeloos. 

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Carin ter Haar afdelingsleider mavo, via c.ter.haar@hooghelandt.nl of telefoonnummer: 033-4559363.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Functievereisten

.