Schoolassistent (0,7 fte)

Functieomschrijving

Het lesrooster is met zorg samengesteld. Er zijn alleen momenten dat een les door omstandigheden onverwachts niet door kan gaan. Of er is toezicht nodig in de studiezaal. Vind jij het leuk om leerlingen in dit soort situaties op te vangen? Ben jij in staat om op een duidelijke en vriendelijke manier met deze jongvolwassenen te communiceren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je houdt je bezig met de opvang van leerlingen en/of klassen in de studiezaal bij lesuitval. Daarnaast neem je ook administratieve taken voor je rekening om de absentie controle op orde te houden.


Je werkt samen met de schoolassistenten en de verzuimcoördinatoren om de studiezaal draaiende te houden.


Wat krijg je ervoor terug?

Wij vinden het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • vrij in de schoolvakanties;
  • een marktconform salaris in schaal 4 van de CAO VO (inschaling afhankelijk van je ervaring);
  • een vaste eindejaarsuitkering van 8%;
  • persoonlijk opleidingsbudget.


Waar kom je te werken?

Het Nieuwe Eemland is een school voor gymnasium, vwo, havo en mavo. De school heeft 1100 leerlingen en 110 medewerkers in een rijksmonument aan de Daam Fockemalaan. De rustige omgeving zorgt voor een goed onderwijsklimaat. Grootte, ligging en alle faciliteiten op een locatie maken de school tot een veilige leeromgeving.


Tijdens de middagpauze kun je samen met je collega's een heerlijke wandeling maken in de mooie omgeving, van een lekkere kop koffie drinken in de moderne medewerkersruimte.

Wie zoeken wij?
Het heeft onze voorkeur als je al ervaring hebt met werken met jongvolwassenen. Daarnaast heb je een sterke persoonlijkheid, die over incasseringsvermogen beschikt en van uitdagingen houdt.


Je bent beschikbaar voor 0,7 fte per week: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag  tussen 9.30 – 15.30 uur en op donderdag tussen 09.30-14.30 uur. Het is mogelijk om op een deel van de vacature te solliciteren. 


Kom je bij ons werken?

Enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 21 september via de onderstaande solliciteer knop. Voor vragen kun je natuurlijk contact met ons opgenomen. Mail je vraag naar Tessa van Drie, HR Medewerker: t.van.drie@hetnieuweeemland.nl.

Vereisten

.